Bestill time med SMS

Send til 2097:

KANEBOGEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

KANEBOGEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Informasjon i forbindelse med koronaviruspandemien

10. juli 2020

1) Ved spørsmål om luftveisinfeksjon, dvs. symptomer som tett nese, rennende nese, halsondt, hoste, piping i brystet, tungpust med eller uten feber - IKKE MØT OPP, RING OSS. Dette gjelder også hvis du er luftveissyk og har behov for sykemelding. 

For noen vil helsesekretærene kunne gi gode råd. For andre kan det være aktuelt med telefon- eller videokonsultasjon med legen. Noen av disse pasientene vil legen ønske skal undersøkes av lege - se neste punkt. Ønsker du kun å teste deg, kan du ta direkte kontakt med pandemitelefon: 41571800 eller bestille time på Luftveisklinikken via Harstad Kommune sine hjemmesider. 

2) Pasienter med luftveissymptomer som legen mener trenger legeundersøkelse vil bli henvist av oss til Luftveisklinikken som Harstad kommune har opprettet. Denne ligger i samme bygning som Rødbergveien legesenter. Pasienten vil da bli undersøkt og behandlet av lege som bemanner Luftveisklinikken. Eventuell blodprøvetagning og testing for koronavirus skjer der.

3) Vi har tatt i bruk videokonsultasjoner for å begrense trafikken på legesenteret, og dermed redusere faren for smittespredning. Dette vil vi fortsatt kunne benytte fremover.  Telefonkonsultasjon er også noe som benyttes mer enn før. Felles for begge disse konsultasjonsformer er at de koster det samme som en vanlig legetime. Du vil få en SMS med en lenke som gjør at du hjemmefra kan betale for konsultasjonen med ditt betalingskort. Hvis man ikke betaler samme dag man mottar SMS vil det komme en faktura i posten/e-post/sms med gebyr.

Influensavaksine 2019/2020 er kommet

8. oktober 2019

Årets influensavaksine er kommet, og vi begynner å sette denne fra 10.oktober 2019. Dette kan gjøres  i forbindelse med legetime, eller ved at man møter opp på legesenteret i laboratoriets åpningstid, som du finner annet sted på siden. 

Influensavaksine anbefales spesielt for: Gravide etter 12. svangerskaps-uke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen illeggsrisiko .                                                                            Beboere i omsorgsboliger  og sykehjem                                                                

Alle fra fylte 65 år 

Barn og voksne med:

I tillegg anbefales influensavaksine til:    Helsepersonell som har pasientkontakt.    Husstandskontakter til immunsupprimerte pasienter.   Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser.

Petroleumsleger ved Kanebogen legesenter

23. august 2019

Offshoreattester gis av godkjente petroleumsleger. 2 av legene ved Kanebogen legesenter har slik godkjenning og personer som trenger offshoreattest vil få time hos en av disse. Tilbudet gjelder også for personer som ikke har fastlege ved Kanebogen legesenter.

Info om kommunikasjon med Kanebogen legesenter

16. november 2018

Det er ikke avtalt fast telefontid for legene ved senteret. Dersom du ønsker kontakt med din fastlege, legges det inn beskjed om dette til legen. Legen vil så avgjøre om du blir satt opp på time eller annet.      Det er også startet med hurtigtimer slik at enkle problemstillinger som krever rask avklaring kan taes inn raskt. Timebestilling og andre beskjeder kan gies via sms, vår nettside eller ved å ringe oss.            Ikke bruk e-post i kommunikasjon med legesenteret.

Parkering

2. oktober 2013

Kanebogen legesenter har 10 merkede parkeringsplasser på den store P-plassen mot hovedveien. Disse kan brukes av våre pasienter. Man kan som tidligere også parkere i bakken på sørsiden av legesenteret. Er alle plasser opptatt er det også parkeringsmuligheter på nedsiden av Favusgården.

Info betalingsautomaten

23. september 2013

Vi har en betalingsautomat på venterommet. All betaling foregår her. Kontant betaling og betaling med kort er gebyrfritt. Man kan også velge å skrive ut en faktura med KID-nummer, denne vil da være belastet et fakturagebyr. Gi beskjed til legen, eller i skranken, hvis du har fått frikort siden siste legebesøk. Glemmer man å gå innom betalingsautomaten vil det automatisk bli sendt ut en giro m/fakturagebyr. Oppfølging av giro-innbetalinger, purring m.m. gjøres av et firma som heter Melin Collectors.